top of page
hatem-ramadan-bmt4RHJsB88-unsplash_edited.jpg
20220828_155016.jpg
2756300-rod-kanot-eller-kajak-i-kropp-av-vatten-under-dagtid-gratis-fotona.jpeg
linder-440-fishing3.jpg

Information

Upplevelse att minnas

Vårt mål är att bli det bästa uthyrningsstället i Kalmar genom att erbjuda fantastisk service och oslagbar bekvämlighet. Därför har vi valt i år att inköpa helt sprillans nya Linder Roddbåtar & Linder Kanoter & Kajaker och premium Sups. Vi försöker ge våra kunder de bästa uthyrningsprodukterna till kvalitetspris. Vi är här för att hjälpa dig med ditt äventyr och allt det just du behöver. Ta en titt på vårt sortiment online, och ta sedan en sväng till underbara Kalmar Camping!

Allting du vill ha och mera

På Kalmar Kajak & båtuthyrning får du en unik uthyrningsupplevelse av högsta kvalitet. Upplev den otroliga vackra naturen och  det fantastiska fågellivet kring Kalmar skärgård. Oavsett varför du besöker vår Camping så kommer en av våra medarbetare finnas här för att hjälpa och vägleda dig.  Vi erbjuder stabila och lättpaddlade kajaker, för att göra paddelturen så lättsam som möjligt. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå, ska känna sig trygg i sin hyrkajak. Storfiskarna ska även veta att vi använder oss av Linder Roddbåtar & Kanoter av högsta kvalitet för att få den bästa möjligheten till en storfångst! 

Ditt hjälpcenter

Behöver du hjälp? Innan du plockar upp telefonen, ta gärna en titt på svaren till några av de vanligaste frågorna vi får. Att hitta den perfekta produkten att hyra kan vara svårt, men vår personal finns här för att vägleda dig genom hela processen. Om du inte hittar svaret på din fråga här, kontakta oss gärna. Vi är mer än glada att få hjälpa till.

Vad Ingår i båtuthyrningen?

Hos oss på Kalmar Camping ingår alltid följande i priset när du hyr roddbåt / kajak / kanot / sup – Flytväst av högsta kvalitet, Paddel & åror, Kapell (stänkskydd). Den som vill kan även välja att köpa till sig en stor glass i sommarvärmen!

Hur bokar man?

Vi rekommenderar att boka online via vår online bokning. Där är det både smidigt och super enkelt. Dessutom  kan du luta dig bakåt och vara säker på att det finns lediga kajaker / båtar när ni anländer! Annars går det bra att komma förbi receptionen på Kalmar Camping och boka där i mån av plats. Öppet 27 April - 11 September. Vi ser fram emot ert besök på Rafshagsudden! 

Image by Razvan Chisu
440000_960x640_2016_FJL0401-960x640-1-600x400.jpg
Antonpaddlar-2-800x534.jpg
20220417_192021.jpg

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

SCR_Certifitering-Klassificering.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

bottom of page