Image by Macarena Moraga
Rafshagsudden

Kalmar Camping ute på Rafshagsudden har fungerat som camping i närmare 70 år. Från att i början varit tältande besökare med små krav på service, till att idag vara en toppmodern camping anläggning. Anledningen till att vi fastnade för Kalmar Camping var lugnet och den helt underbara naturen ute på Rafshagsudden – öarna, fisket, fågellivet och andra naturupplevelser. sedan dess har campingen växt så det knakar! Toppmodernt servicehus med kortsystem för byggnader & duschar, uppdaterad reception/butik, bad & bastu anläggning och mycket andra roligheter!

11428112_838854579501748_657779431539802
hyrahusv.png
jon-flobrant-JJKArYKnjRE-unsplash.jpg
Rafshagsudden

Vår Camping ligger på en udde i Kalmarsund och från campingen har du en underbar havsutsikt åt alla håll och utsikt över Ölandsbron i Söder. Våra platser har rejält med utrymme och ingen plats på Kalmar Camping är den andra lik – valmöjligheterna är många! Vårt motto är att du ska trivas och hitta något som passar just er.

Från campingen är det gångavstånd till Björnö & Stävlö naturreservat och under sommartid finns det många olika aktiviteter såsom fiske, motionsslinga, badplats m.m. Kika in på fliken Aktiviteter på campingen för att se hela vårt utbud.

I vår servicebutik finns det mesta du behöver, nybakta frallor mjölk m.m. I vårt lilla café kan du njuta av wienerbröd och annat gott. Är du hungrig kan du även beställa mat.

Glass i stora lass!

Ute på Rafshagsuddens havscafé hittar ni massor av glassiga nyheter i år!

Massor av  kulglassmaker och dessutom krämig mjukglass som vi även använder till våra handgjorda milkshakes!  

 

125.jpg

I år har vi hela GB glass styck sortiment och dessutom Freezing Good med Barebells och Nocco glass, smaskigt!

För den som letar efter något svalkande har vi självklart slush!

 

Hasselnötsglass
Strawberry Swirl Ice Cream Scoop
Oreo Ice Cream Scoop
Chocolate Chip Ice Cream Scoop
Pistasch Ice Cream Scoop
Jordgubbsglass
Chokladglass Scoop
Banan och Honey Ice Cream
Saltad Caramel Ice Cream
Cherry Cheescake Ice Cream
Raspberry Ice Cream Cone