Image by Dewang Gupta

Kalmar Camping

Rafshagsudden

Kalmar Camping ute på Rafshagsudden har fungerat som camping i närmare 70 år. Från att i början varit tältande besökare med små krav på service, till att idag vara en toppmodern camping anläggning. Anledningen till att vi fastnade för Kalmar Camping var lugnet och den helt underbara naturen ute på Rafshagsudden – öarna, fisket, fågellivet och andra naturupplevelser. sedan dess har campingen växt så det knakar! Toppmodernt servicehus med kortsystem för byggnader & duschar, uppdaterad reception/butik, bad & bastu anläggning och mycket andra roligheter!

Vår Camping ligger på en udde i Kalmarsund och från campingen har du en underbar havsutsikt åt alla håll och utsikt över Ölandsbron i Söder. Våra platser har rejält med utrymme och ingen plats på Kalmar Camping är den andra lik – valmöjligheterna är många! Vårt motto är att du ska trivas och hitta något som passar just er.

Från campingen är det gångavstånd till Björnö & Stävlö naturreservat och under sommartid finns det många olika aktiviteter såsom fiske, motionsslinga, badplats m.m. Kika in på fliken Aktiviteter på campingen för att se hela vårt utbud.

I vår servicebutik finns det mesta du behöver, nybakta frallor mjölk m.m. I vårt lilla café kan du njuta av wienerbröd och annat gott. Är du hungrig kan du även beställa mat.

På Kalmar Camping Rafshagsudden finns allt för en härlig semesterupplevelse. Vacker havsutsikt, underbar natur och miljö där ingen plats är den andra lik. Det berömda lugnet på Kalmar Camping samt den härliga friska luften gör att man kan slappna av och samla ny energi på semestern. Här kan du även gå på promenader i Naturreservatet, fiska från land eller båt samt sola och bada. Besök även vårt Café och butik för en härlig lunch eller en svalkande milkshake!

Image by Lama Roscu

Nyheter i år!

SIA GLASS

Raspberry Ice Cream Cone