top of page
Image by Irina Iriser

Varmt Välkomna!
Husvagnar Husbilar
Tältare Stugor
Glamping

Original Logo Symbol.png

Kalmar Camping
Naturskön - Familjecamping

Summer Vibe_edited.jpg
DSC_9981.jpg
kristaps-ungurs-ilfiDddsHC4-unsplash.jpg
Image by sanjoy saha
jon-flobrant-sO704rQ1ru8-unsplash (1).jpg

Kalmar Camping

SAMLA NY ENERGI PÅ SEMESTERN!

Kalmar Camping ute på Rafshagsudden har fungerat som camping i närmare 70 år. Från att i början varit tältande besökare med små krav på service, till att idag vara en toppmodern camping anläggning. Anledningen till att vi fastnade för Kalmar Camping var lugnet och den helt underbara naturen ute på Rafshagsudden – öarna, fisket, fågellivet och andra naturupplevelser. sedan dess har campingen växt så det knakar!

På Kalmar Camping Rafshagsudden finns allt för en härlig semesterupplevelse. Vacker havsutsikt, underbar natur och miljö där ingen plats är den andra lik. Under högsäsongen erbjuds det gott om musikevenemang och aktiviteter.

 

Det berömda lugnet på Kalmar Camping samt den härliga friska luften gör att man kan slappna av och samla ny energi på semestern. Här kan du även gå på promenader i Naturreservatet, fiska från land eller båt samt sola och bada. Besök även vårt Havscafé och butik för en härlig lunch eller en svalkande glass!

”Ingen är den andra lik” brukar man säga och det stämmer in på våra campingtomter, våra platser är personliga och dem allra flesta har en underbar utsikt över Kalmarsund & Ölandsbron. valmöjligheterna är många! Vårt motto är att du ska trivas och hitta något som passar just er.

Vi erbjuder ett flertal faciliteter och tjänster för att göra din vistelse hos Kalmar Camping till ett sant nöje. Vi blandar komfort och bekvämlighet för att ge dig den lyx du förtjänar. Utforska vad vi har att erbjuda och boka idag.

Från campingen är det gångavstånd till Björnö & Stävlö naturreservat och under sommartid finns det många olika aktiviteter såsom fiske, motionsslinga, badplats m.m. Kika in på fliken Aktiviteter på campingen för att se hela vårt utbud.

I vår servicebutik finns det mesta du behöver, nybakta frallor mjölk m.m. I vårt lilla café kan du njuta av Croissanter och annat gott. Är du hungrig kan du även beställa mat.

Gratis WIFI-zon finns runt campingen. Vi hänvisar till kartan eller Info för er som söker mer information kring campingen. 

Samla ny energi på semestern!

jon-flobrant-sO704rQ1ru8-unsplash_edited.jpg

Säsongplats?

Kontakta oss på 0480-604 64.

KC-Kvarnholmen.jpeg
Delat från Lightroom mobile.jpg
20220618_204007.jpg
20210530_205658 (1).jpg
20220624_153531.jpg
hatem-ramadan-bmt4RHJsB88-unsplash_edite

Njut av fridfulla kvällar.

Image by sanjoy saha
20220624_153013.jpg

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

SCR_Certifitering-Klassificering.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

bottom of page