top of page
DJI_0054-HDR-Edit.png

Kalmar Camping

På Kalmar Camping Rafshagsudden kan du njuta av en härlig semesterupplevelse med vacker havsutsikt och en unik naturmiljö där varje plats har sin egen charm. Under högsäsongen erbjuder vi ett brett utbud av musikevenemang och aktiviteter för att underhålla våra gäster.

Vår camping är känd för sitt lugn och den friska luften som ger dig möjlighet att koppla av och ladda batterierna under semestern. Kom och upplev det själv på Kalmar Camping!

12 utflyktspärlor

Upptäck utflyktspärlor som tar dig till de mest vackra, speciella och spännande platserna i Småland! Här finns något för hela familjen - gammal som ung.

Miljövänlig sophantering

100.000 + 

Campat hos oss

4.3 Stars / 5 Stars

100 %

Förnybar Ström

ALMAR

CAMPING

Visste du att vi erbjuder en mängd olika aktiviteter?

Visste du att vi på Kalmar Camping har massvis med vattenaktiviteter som kajak, kanot och roddbåt? För de som föredrar landaktiviteter erbjuder vi även beachvolleyboll, minigolf, fotbollsmål och trampbilar som är perfekta för hela familjen att njuta av.

 

Dessutom kan du ge dig ut på spännande fiskeäventyr eller bara koppla av vid vattnet. Psst! Testa på vårt fantastiska vildmarkspa dirket vid vattenkanten. Hos oss finns det aktiviteter för alla intressen och åldrar!

fabian-centeno-uY60pJUHqOo-unsplash.jpg

Minnen för livet
 

bottom of page