top of page
3V8A6411-HDR-Edit.png

​​Hitta ditt semesterboende

En minnesvärd semester börjar med rätt boende. Oavsett om du föredrar en plats med fantastisk havsutsikt, närhet till servicehuset eller intill barnens lekplats, har vi något som tillfredsställer dig.

Välj bland campingtomter för husvagnar/husbilar och tält, glampingalternativ eller enstaka stugor. Upptäck det perfekta boendet för din nästa äventyrsresa på Kalmar Camping!

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

skylt-scr-certifierad+klassificerad.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

Miljövänlig sophantering

100.000 + 

Campat hos oss

4.3 Stars / 5 Stars

100 %

Förnybar Ström

Säsongsplats på Kalmar Camping?

Bli säsongsgäst och kom och gå som du vill på campingen.  Du kan njuta av varje solig för- och sensommardag och får maximal semesterkänsla hela säsongen, och nu har ni chansen att boka en säsongsplats hos oss och få en hel sommar av glädje och avkoppling.

DJI_0022-HDR-Edit.jpg

ALMAR

CAMPING

Visste du att vi erbjuder en mängd olika aktiviteter?

Visste du att vi på Kalmar Camping har massvis med vattenaktiviteter som kajak, kanot och roddbåt? För de som föredrar landaktiviteter erbjuder vi även beachvolleyboll, minigolf, fotbollsmål och trampbilar som är perfekta för hela familjen att njuta av.

 

Dessutom kan du ge dig ut på spännande fiskeäventyr eller bara koppla av vid vattnet. Psst! Testa på vårt fantastiska vildmarkspa dirket vid vattenkanten. Hos oss finns det aktiviteter för alla intressen och åldrar!

bottom of page