Uddens Havscafé

Allting du vill ha och mera

Image by Sam Hojati
Image by Mai Quốc Tùng Lâm
Image by Giovanna Gomes

Upplevelse att minnas

Image by Nadine Primeau

Kalmar Havscafé är det självklara valet för att äta, dricka och umgås på rafshagsudden. Vår helt nya meny bjuder på rätter som har sammansatts med färska ingredienser och kärlek, allt för att frambringa den härliga sommarkänslan. Dessutom så lagar vi mat anpassad till alla diverse dieter. Besök oss idag för en minnesvärd sommardag!

På Kalmar Camping Havs Café erbjuder vi mat med en härlig bistrokänsla, allt från enklare snacks till middagar som avslutas med läckra desserter och ett stort sortiment av dryck. 
 
En smältande glass i handen hör sommaren till förstås! Glass i strut, glass på pinne, glass i bägare. Det är något speciellt med att äta en kall glass på en stekhet sommardag på Kalmar Camping omgiven av hav och en skön havsbris det är nästintill som balsam för själen!

I vår butik hittar ni det mesta, allt ifrån nybakat bröd till mejeriprodukter, frukosttillbehör, hygienartiklar, hundtillbehör, grilltillbehör, campingtillbehör, leksaker och spel för regniga dagar. Och så klart det viktigaste chips, godis, dricka och glass och allt annat för en lyckad Fredagsmys! 

 

Ingenting för samman människor som glass, och ingen gör bättre glass än SIA gjort på 100 % svensk gräddglass . Våra unika smaker vi har valt ut är tillverkade av de bästa ingredienserna och de ger upphov till starka känslor: nostalgi, glädje och gemenskap. Bjud ut en av dina närmsta vänner till en härlig glass i solen!

Allt du behöver för varma dagar

Image by Bakd&Raw by Karolin Baitinger
Image by Zan
Image by Chad Montano
Image by Jean-claude Attipoe