Rafshagsuddden

2756300-rod-kanot-eller-kajak-i-kropp-av-vatten-under-dagtid-gratis-fotona.jpeg
niklas-veenhuis-Q0AXQ8UctBc-unsplash.jpg
440000_960x640_2016_FJL0401-960x640-1-600x400.jpg
KC-Kvarnholmen.jpeg
smaland-kalmar-staden-2100-1400-4.jpg
Paddling in Flathead Lake on a calm morning at sunrise_edited.jpg
DSC_0068.jpg
jon-flobrant-sO704rQ1ru8-unsplash.jpg

”Ingen är den andra lik” brukar man säga och det stämmer in på våra campingtomter, våra platser är personliga och dem allra flesta har en underbar utsikt över Kalmarsund & Ölandsbron.

Vi erbjuder ett flertal faciliteter och tjänster för att göra din vistelse hos Kalmar Camping till ett sant nöje. Vi blandar komfort och bekvämlighet för att ge dig den uppmärksamhet och lyx du förtjänar. Med ett klanderfritt boende och en uppmärksam personalstyrka så garanterar vi att du får en behaglig upplevelse här. Utforska vad vi har att erbjuda och boka idag.

På campingområdet hittar du campingtomter med eller utan el för husvagn, husbil & tält.


Dessutom har ett helt dedikerat tältområde som ligger i skydd för solen bredvid receptionen och i närheten till stranden. Det finns även möjlighet till att få en vacker havsutsikt från tältet!

 

På campingen finns det servicebyggnader med enskilda duschar och wc (anpassade för funktionsnedsättning) samt kök och tvättmöjligheter.

Tältplatser med el kan man boka, medan de utan el är drop in-platser och bokas ej. Till el platserna krävs det en CEE-adapter, finns att köpa i receptionen.

 Gratis WIFI-zon finns runt strandcampingens reception. Vi hänvisar till kartan för mer information kring campingen.

Vi vill att din vistelse hos oss ska vara så speciell och smidig som möjligt. Vi ser fram emot ert besök!