top of page
Image by Simon Kadula
Städutrustning

Sommarjobb

Vill du vara en del av vårt fantastiska team på Kalmar Camping i sommar? Utforska våra sommarjobbsmöjligheter och bli en del av vårt engagerade och roliga arbetsgemenskap. Vi erbjuder spännande möjligheter och en givande arbetsmiljö där du får chansen att växa och utvecklas samtidigt som du bidrar till att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Ta steget och ansök redan idag för en sommar fylld av nya erfarenheter.

  • Facebook
  • Instagram

Intresserad av att sommarjobba?

56d5753ba144d464573b58f8e5778064.jpg
l-intro-1640018875.jpg
dorine-allali-o2W204s2QXc-unsplash.jpg

Om jobbet Kalmar Camping

 

Rafshagsudden hittar ni 15min norr om Kalmar ute på en udde mitt i den vackra naturen. Det allra viktigaste för oss är ett bra samarbete/teamkänsla där vi tillsammans arbetar för att överträffa förväntningarna och förgylla våra gästers upplevelse.

 

Vi söker nu 10 stycken medarbetare till vårt sommarteam inför säsongen (juni-augusti).

 

Arbetsuppgifter

Som campingassistent ingår ett antal arbetsuppgifter vilka alla inkluderar att serva våra campinggäster och kunder varje dag. Detta med ett stort leende på läpparna! Ni kommer att få en huvudsaklig syssla men kan komma att hoppa in där det behövs.

 

Reception/kiosk

Här ingår receptionsarbete med incheckning och utcheckning av gäster, uthyrning av kajaker m.m., kassahantering, servering av glass/kaffe samt maträtter och dryck från vår bistro som är placerad på samma ställe. Städning görs löpande på serveringsytorna.

 

Bistro

Här kommer du vara delaktig i matlagningen i Kalmar Campings Havscafé & Bistro där vi serverar ett varierat utbud såsom pizzor, fish´n chips, sallader m.m. samt städning/diskning av köket.

 

Servicehus/städ

Städ i servicehus av duschar/toaletter, gästernas kök samt allmänna ytor, kiosken/receptionen, våra uppställda husvagnar och glampingtält. Städning av serveringsytor samt diskning vid behov.

 

Grönområden

Grönområden inkluderar att hålla hela området fräscht och snyggt, sophantering, upplockning av skräp, stranden, minigolf, hoppkudden m.m. Här kan det även ingå att kratta, klippa gräs/grenar, vass m.m. Här kan det krävas viss erfarenhet med maskiner.

 

Vi söker er som är

Serviceinriktad mot campingens gäster, vana vid högt tempo, ordningsamma och flexibla i ert arbetssätt. Du är engagerad, ansvarsfull, lösningsorienterad och tillmötesgående. Vi lägger stort fokus på att ni är utåtriktade och glada mot kunden. Ni måste kunna ta er till och från campingen, ibland med kort varsel då inhopp är vanligt beroende på väder. Bra kunskaper i svenska samt engelska är ett krav då vi har flertal utländska gäster, andra språk är meriterande.

 

Meriterande kvalifikationer

Erfarenhet av att jobba på camping eller liknande verksamhet, arbeten inom servicebranschen, kassavana, kökserfarenhet, händig med praktiska saker för att lösa problem som kan uppstå på campingen. Utbildning inom service, turism, pedagogiska områden.

 

Lön enligt Gröna Riksavtalet, inga ytterligare tillägg/OB tillkommer timlönen förutom semesterersättning. Ansökan med personlig brev & CV skickas till info@kalmarcamping.se

bottom of page