top of page
20220624_153531.jpg

Säsongplats

CAMPINGEN

Njut av hela säsongen.

Äntligen är det dags för den långa, ljusa sommaren som vi alla längtat efter! Och vad kan vara bättre än att spendera den på en avkopplande, rolig och solig campingplats som Kalmar Camping? Här finns allt du behöver för att njuta av sommaren till fullo - och nu har du chansen att boka en säsongsplats hos oss och få en hel sommar av glädje och avkoppling.

Som säsongsplatsinnehavare på Kalmar Camping har du tillgång till allt det roliga som vår campingplats har att erbjuda - från soliga dagar på stranden till spännande aktiviteter och evenemang. Vi har allt från beachvolleyboll och minigolf till hyrbara trampbilar/cyklar/kajaker och massvis med musik kvällar. Förutom det har vi en rad av andra faciliteter som vår Camperclean (Automatisk tömningsstation för toalett- kassetter), restaurang och barnlekrum, så att hela familjen alltid har något att göra.  Missa inte vårt legendariska Musikquiz!

Med en säsongsplats på Kalmar Camping behöver du inte oroa dig för att hitta en ledig plats när du vill spendera tid hos oss - du har redan din egen plats redo och väntar på dig hela sommaren. Så vad väntar du på? Boka din säsongsplats nu och var säker på att du kommer att ha en oförglömlig sommar tillsammans med oss.

Campingen har en trivsam och familjär atmosfär med ett naturskönt läge precis vid havet. Vi har många återkommande säsongsgäster och våra säsongsplatser är mycket populära. Vi har en restaurang på området med underhållning flera dagar i veckan och en liten servicebutik. Säsongare kan få njuta sin rabattkupong på hela sortimentet (10%)

Vi har lediga platser inför 2023, För intresseanmälan av sommarsäsongen 2023, vänligen ta kontakta Oscar som besvarar på frågor och hjälper er vidare i processen. 

 

Från 14,995:-.

3.25/Kwh (Med reservation för ev. prisändring)

E-Post - Info@kalmarcamping.se

Telefon - 0480 - 60464

Fördelar

  • Campingplats 27/4-11/9
  • Välj mellan havsutsikt / skugga / soligt
  • Rabatt ca 70% på ordinarie dags pris
  • Förtur till kommande säsong
  • Möjlighet till vinterförvaring av trall/vagn 1500:-
  • Wifi ingår / Camper Clean (Automatisk tömningsstation kassetter) Ingår
  • Besök från gäster ingår
  • Parkering på plats för 1 bil
  • Tillgång till alla evenemang ingår
  • (10 %) Rabatt på allt i Havscafét, Båtuthyrning.

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

SCR_Certifitering-Klassificering.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

bottom of page