top of page
algpark+2021-82.jpg

För alla natur & äventyr fantaster

Upptäck äventyren som väntar runt Kalmar! Ge dig ut på spännande utflykter till närliggande sevärdheter som Mållilla Älgpark och Glasrikets Älgpark. Upplev det vilda djurlivet och njut av spännande äventyr mitt i naturen.

 

Oavsett om du är en naturälskare eller äventyrare finns det otaliga möjligheter att utforska och uppleva den magnifika naturen och äventyren som omger Kalmar. Boka din nästa utflykt redan idag och låt äventyret börja

Kalmar & Öland & Småland - Natur & Äventyr

Välkommen till Kalmar Camping, din bas för äventyr i Kalmar, Öland och Småland! Utforska den fantastiska naturen och äventyren som väntar runt varje hörn. Upptäck pittoreska landskap, vackra kuststräckor och spännande aktiviteter, cykelturer och vandringar. Med närhet till sevärdheter som Målilla & Glasriket & Virum älg park, naturreservat som Hörsö & Björnö och Kleva gruvan är det här den perfekta utgångspunkten för din nästa naturupplevelse.

Småland Älgpark

2023+virum-562.jpg
glasrikets-algpark2-scaled.jpg
glasrikets-algpark1-scaled.jpg

Ge dig ut på ett äventyr till tre unika destinationer i Småland! Upptäck det majestätiska djurlivet på Mållila/Glasriket/Virum Älgpark och få en nära kontakt med de imponerande älgarna.  Fascineras av de skandinaviska älgarnas storslagna skönhet. Upplev naturens underverk och boka ditt äventyr redan idag!

Naturreservat ett stenkast bort

illern_dsc2949-70ecd50ccf5ea4e82c1b4b9dcae537e3-1199x800.jpg
Kostig,_Björnö_naturreservat.jpg
Image by Transly Translation Agency

Upptäck naturens skatter bara ett stenkast från Kalmar Camping! Hörsö och Björnö naturreservat bjuder på en fridfull oas där du kan utforska skogar, vandringsleder och kustnära landskap. Ge dig ut på en härlig promenad eller cykeltur och låt dig omfamnas av den lugnande atmosfären. Med fantastisk utsikt över Östersjön och rika möjligheter till fågelskådning är dessa naturreservat en sann pärla för naturälskare. Upplev naturens underverk och samla ny energi.

Kleva Gruvan

hogupplostinnetrapp-kleva-233730aaeb84a95b913ce16bc7877f58-1500x1000.jpg
bruecke-ueber-see-e1558454290169.jpg
poolen.jpg

Upplev en spännande historisk utflykt till Kleva Gruva, bara en kort bilresa från Kalmar Camping! Utforska de gamla gruvstängerna och lär dig mer om områdets rika historia och arv från gruvdriftens dagar. Med guidade turer genom gruvan kan du uppleva den unika atmosfären och lära dig om de modiga gruvarbetarnas liv och arbete under 1800- och 1900-talet. Medan du utforskar de mörka gruvgångarna får du en fascinerande inblick i Sveriges gruvhistoria.

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

skylt-scr-certifierad+klassificerad.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

2023+virum-562.jpg

Minnen för livet
 

bottom of page