top of page
DSC_0070_edited.jpg

Glamping

Välkommen till vår glampingupplevelse på Kalmar Camping - där lyx och natur går hand i hand. Vi har skapat en unik och bekväm upplevelse för dig som vill utforska naturen på ett annorlunda sätt. Det är en upplevelse som ger det bästa av två världar - du kan njuta av naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver.

DSC_0105.jpg
20230503_125259.jpg
DSC_9981.jpg
DSC_0236.jpg
P1100219-copy.jpg

Släpp stressen och omfamna naturens lugn.

Med våra bekväma och lyxiga tält, får du en helt annan upplevelse än traditionell camping. Du kan slappna av i en skön säng, njuta av moderna bekvämligheter och samtidigt vara mitt i naturen.

Våra tält är utrustade med allt du behöver för att njuta av din vistelse, inklusive el och belysning. Det finns ett kylskåp i varje tält, samt tillgång till grill! Matlagning är dock inget man behöver oroa sig över då Café & Bistro ligger nära till hands! Dessutom kan du ta del av alla våra faciliteter, inklusive duschar och toaletter, vilket gör att du kan känna dig bekväm under hela din vistelse.

När du bokar en glampingupplevelse på Kalmar Camping, är det viktigt att komma ihåg att du fortfarande är utomhus. Det är därför viktigt att du klär dig efter vädret och packar lämpliga kläder och skor.

Förutom våra lyxiga tält, kan du också ta del av alla bekvämligheter som finns på Kalmar Camping, inklusive våra nybakade frallor på restaurang och caféet. Det betyder att du kan ta en promenad till närliggande caféet och njuta av en god frukost innan du går på upptäcktsfärd i området.

Så oavsett om du vill koppla av på terrassen och ta in omgivningarna, eller utforska den närliggande naturen, är glamping på Kalmar Camping en perfekt blandning av komfort och naturupplevelse. Så boka din glampingupplevelse idag och upplev allt det roliga och avkopplande som vår campingplats har att erbjuda. Att testa på glamping på Kalmar Camping är en upplevelse du inte vill missa. 

Check in 15:00 - Check out 11:00

ALMAR

CAMPING

Did you know that we offer a variety of activities?

Did you know that at Kalmar Camping we have lots of water activities such as kayaking, canoeing and rowing? For those who prefer land activities, we also offer beach volleyball, miniature golf, soccer goals and pedal cars that are perfect for the whole family to enjoy. In addition, you can go on exciting fishing adventures or just relax by the water. Psst! Try our fantastic wilderness spa at the water's edge. We have activities for all interests and ages!

bottom of page