top of page

Glamping

Information

Njut av några nätter på Rafshagsudden endast tjugo meter från havet i ert helt egna Glamping tält. Dessa tält är av högsta kvalitét och gjorda på tjock bomull! Dessa är prydligt inredda och en bekvämlig dubbelsäng finns tillgängligt dygnet runt!

Varför inte ta en paus i dubbelsängen och njut av den härliga havsbrisen & utsikten, ta in lugnet och spana in havsörnarna! Unik upplevelse och definitivt ett minne för livet! Rafshagens Havs Café som ligger 50 meter bort har stor meny allt från glass till burgers!​

Under er vistelse har ni tillgång till toppmodern anläggning med dusch & toalett & kök.

Glampingen ligger ute i det fria vilket innebär, att naturen bestämmer! Bra att tänka på är dock att man sover utomhus och att det kan bli lite kyligt när vädret är riktigt kallt ute. Vi har förutom täcken även filtar i bomull tälten som håller värmen! Men det finns även dom som väljer att sova i underställ. Lika gäller andra hållet, om det är extremt varmt kommer då det givetvis bli varmt i tältet!

Det finns ett kylskåp i varje tält, samt tillgång till elektricitet & grillyta! Matlagning är dock inget man behöver oroa sig över då Rafshagsuddens Havs Café ligger nära till hands! Fish & chips, Frallor & kanelbullar det finns även basvaror som mjölk & smör!

 

Glamping tälten är inredda med hängande glödlampor som skapar en magisk atmosfär!

Det finns även en mysig terrass under skogkronorna med bord & stolar med utsikt utöver havet dessutom även en privat hängmatta samt hänggunga!

Incheckning börjar 15:00!

Utcheckning senast 12:00!

DSC_9981.jpg
DSC_0104.jpg
DSC_0082.jpg
DSC_0236.jpg

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

SCR_Certifitering-Klassificering.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

bottom of page