top of page

Glamping

Information

Välkommen till vår glampingupplevelse på Kalmar Camping - där lyx och natur går hand i hand. Vi har skapat en unik och bekväm upplevelse för dig som vill utforska naturen på ett annorlunda sätt. Det är en upplevelse som ger det bästa av två världar - du kan njuta av naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver.

Med våra bekväma och lyxiga tält, får du en helt annan upplevelse än traditionell camping. Du kan slappna av i en skön säng, njuta av moderna bekvämligheter och samtidigt vara mitt i naturen.

Våra tält är utrustade med allt du behöver för att njuta av din vistelse, inklusive el och belysning. Det finns ett kylskåp i varje tält, samt tillgång till grill! Matlagning är dock inget man behöver oroa sig över då Café & Bistro ligger nära till hands! Dessutom kan du ta del av alla våra faciliteter, inklusive duschar och toaletter, vilket gör att du kan känna dig bekväm under hela din vistelse.

När du bokar en glampingupplevelse på Kalmar Camping, är det viktigt att komma ihåg att du fortfarande är utomhus. Det är därför viktigt att du klär dig efter vädret och packar lämpliga kläder och skor.

Förutom våra lyxiga tält, kan du också ta del av alla bekvämligheter som finns på Kalmar Camping, inklusive våra nybakade frallor på restaurang och caféet. Det betyder att du kan ta en promenad till närliggande caféet och njuta av en god frukost innan du går på upptäcktsfärd i området.

Så oavsett om du vill koppla av på terrassen och ta in omgivningarna, eller utforska den närliggande naturen, är glamping på Kalmar Camping en perfekt blandning av komfort och naturupplevelse. Så boka din glampingupplevelse idag och upplev allt det roliga och avkopplande som vår campingplats har att erbjuda. Att testa på glamping på Kalmar Camping är en upplevelse du inte vill missa. 

Check in 15:00 - Check out 12:00

DSC_9981.jpg
DSC_0105.jpg
20220620_212357.jpg
DSC_7177.jpg
DSC_0236.jpg

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

SCR_Certifitering-Klassificering.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

bottom of page