top of page
3V8A6371-Edit-Edit.jpg

Aktiviteter 

Utforska en mångfald av spännande aktiviteter på Kalmar Camping! Från vandring och cykling till fiske och vattensporter, inklusive kajak, kanot och roddbåt.

 

För en rolig familjeaktivitet, prova våra trampbilar och upptäck omgivningarna på ett annorlunda sätt. Planera din perfekta semester med vårt utbud av aktiviteter och boka din vistelse idag

Vatten aktiviteter

Land aktiviteter

Kajak uthyrning

Kajakpaddling med familjehund
DJI_0054-HDR-Edit.png
Image by Karl Hörnfeldt

Upptäck kusten på ett spännande sätt med vår kajakuthyrning på Kalmar Camping! Ge dig ut på äventyr längs Östersjöns vackra kust och utforska pittoreska vikar och klippformationer.

 

Med våra högkvalitativa kajaker kan du njuta av en fantastisk dag på vattnet, oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare. Upplev naturens skönhet från ett unikt perspektiv och skapa minnen för livet. Boka din kajak idag och ge dig ut på en spännande paddeltur!

Trampbil uthyrning

gokartwelt-spielheld-berg-x-cross-versus-berg-x-treme-berg-pedal-gokart-berg-x-cross.jpg
berg-pedal-karts-7-23185294524574.webp
BERG_X-Cross_M1.webp

Upplev en rolig och minnesvärd aktivitet för hela familjen med våra trampbilar på Kalmar Camping! Ge dig ut på äventyr längs våra natursköna stigar och upptäck omgivningarna på ett lekfullt sätt. Med trampbilarna får både barn och vuxna möjlighet att utforska campingområdet på ett annorlunda sätt. Skapa oförglömliga minnen och njut av en aktivitet som passar alla åldrar.

4 Stjärnor klassificerad

Antalet stjärnor ger dig snabbt en uppfattning om vilken standard du kan förvänta dig på campingplatsen. Stjärnorna sammanfattar de betyg som campingplatsen fått inom de fyra områdena hygien, miljön, service och aktiviteter.

skylt-scr-certifierad+klassificerad.png

A Great Place to Camp

Member of the national Swedish Campsite Organisation.

berg-pedal-karts-7-23185294524574.webp

Minnen för livet
 

bottom of page