top of page
elevate-snnhGYNqm44-unsplash.jpg

Smaker för alla!

Upplev en fest av smaker för alla på Kalmar Camping. Njut av välsmakande mat från vår restaurang, svalka dig med en läcker glass eller slå dig ner med ett glas vin eller öl i vår bar. För de som är sugna på något litet har vi även godis, snacks och nybakta frallor tillgängliga. Oavsett vad du är sugen på, finns det något för alla smaker att upptäcka på Kalmar Camping!

Psst!

Image by Fernando Andrade
På Kalmar Camping tar vi hand om våra små äventyrare också! Med vår barnmeny full av läckra och roliga alternativ blir det en kul och smakrik upplevelse för hela familjen.

Uddens Bistro & Bar - Barnmeny

klara-kulikova-5eoiyhGLFb4-unsplash.jpg

Hamburgertallriken som jag åt var kanon. Sen en kanna öl för en billig penning gjorde inte saken sämre.
Trevlig personal och bra utbud av underhållning gör att Rafshagen får ett högt betyg av mig.

fish and chips

Maten var seriöst fantastisk. Det är vad jag skulle förvänta mig på en 4-stjärnig restaurang, inte en campingplats! Vi hade 3 rätter, alla läckra och optiskt ett nöje. Det var tidigt på säsongen (början av juni) och kocken älskar uppenbarligen sitt jobb.

ALMAR

CAMPING

Visste du att vi erbjuder en mängd olika aktiviteter?

Visste du att vi på Kalmar Camping har massvis med vattenaktiviteter som kajak, kanot och roddbåt? För de som föredrar landaktiviteter erbjuder vi även beachvolleyboll, minigolf, fotbollsmål och trampbilar som är perfekta för hela familjen att njuta av.

 

Dessutom kan du ge dig ut på spännande fiskeäventyr eller bara koppla av vid vattnet. Psst! Testa på vårt fantastiska vildmarkspa dirket vid vattenkanten. Hos oss finns det aktiviteter för alla intressen och åldrar!

Image by Zan

Äta gott
hör till semestern

bottom of page